handig

Met de recente opkomst van slimme huistechnologie en domotica, vraagt ​​u zich misschien af ​​waar het allemaal om draait. Is dit gewoon een modegril of is dit de toekomst van thuiswonen? Nou, we zijn ervan overtuigd dat dit het laatste is, en hier zijn redenen waarom domotica een blijvertje is.

Veiligheid met automatisering in uw huis

Het lijdt geen twijfel dat de slimme huizen het leven voor het hele gezin veiliger maken. Met een slimme woning hoeft u niet langer in paniek te raken als er ‘s avonds laat iemand op de deur klopt – u hoeft zelfs niet eens uit bed te komen. Met videocamera’s met hoge resolutie en een 2-weg communicatiesysteem kunt u zien, spreken en horen wie er voor de deur staat. Dit is vooral handig als iemand alleen thuis is, of als de kinderen ‘s avonds voor zichzelf zorgen. Het kan zijn dat uw buurman dat geleende boek terugbrengt of de pizzabezorger die eindelijk komt opdagen, maar als het een vreemde is, weet u het tenminste voordat u de deur opendoet.

Veiligheid met domotica gordijnen

Beveiliging gaat uiteraard hand in hand met veiligheid, maar het verschil is dat u niet thuis bent. Met domotica kunt u deuren en ramen op slot doen, domotica gordijnen dichttrekken en lichten aan doen – zelfs als u er niet bent. Waar ter wereld u ook bent, u kunt uw huis controleren via uw telefoon of tablet. U kunt zelfs met mensen praten en net doen alsof u thuis bent, om potentiële inbrekers af te schrikken. Lampen met bewegingssensor kunnen iedereen verlichten die er niet zou moeten zijn, en als de zon ondergaat, weten huisverlichting, tuinverlichting en beveiligingsverlichting allemaal wanneer ze zichzelf moeten inschakelen.

domotica

Comfort

Als u zich niet op uw gemak voelt in uw eigen huis, waar dan wel? Huisautomatisering kan helpen de temperatuur van uw huis te regelen op een manier die zowel perfect getimed als kostenefficiënt is. Een slimme woning kan indien nodig een constante temperatuur behouden. Of, als u het een beetje warmer vindt dan de kinderen, kunnen ze hun eigen perfecte temperatuur in hun kamer instellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *