Badkuipen met speciale functies

Heb je er wel eens over nagedacht welke functies een badkuip kan beschikken?

Vroeger was het wel even anders. Toen moest je water verhitten, in een grote houten kuip gieten. Omdat het zoveel werk was kon het maar 1x per week. En dan had je ook nog eens extra pech. Als je de oudste was in het gezin kwam je als laatste aan de beurt. Het water was dan al vies door je broertjes en zusjes. En wat het nog veel erger maakt is dat het ook nog eens lauw water is. Bah!

Gelukkig is het in deze tijd anders. De functie van een badkuip is veranderd. Het is geen luxe meer, maar nodig. Wekelijks douchen is niet meer weg te denken in de maatschappij. We baden niet alleen maar meer om onszelf te verzorgen, maar ook voor het plezier!

De ultieme combinatie

Neem als voorbeeld de hottub van Welltub. Het is de ultieme combinatie van ontspanning en verzorging. Het is goed voor je spieren omdat de hitte de bloedvaten wijder maakt. Waardoor er meer bloed vloeit naar de spieren. Om maar nog niet te spreken van de pijnverlichting die je kunt ervaren.

Veel atleten, maar ook ouderen maken daardoor regelmatig gebruik van een bubbelbad of hottub. Het is dus helemaal niet zo gek waarom het zo populair is geworden de afgelopen tijd. Ook de manieren waarop een hottub gebruikt kan worden kan je misschien verbazen.

De toekomst van de badkuip en hottub

Wist je dat er bijvoorbeeld een hottub boot bestaat? In Nederland kun je daarmee door de grachten van Amsterdam varen met een groepje vrienden terwijl je lekker warm zit. De functionaliteiten van badkuipen zijn echt niet te geloven tegenwoordig. Ik vraag me af waar de innovatie ons brengt over 30 jaar. Zullen we dan kunnen vliegen in een hottub? Het blijft een raadsel. Over 30 jaar zullen we het weten. Tot die tijd is het nog even doorgaan met fantaseren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *