Beste installatiemonteur

Heb jij een loodgieter nodig die douches, toiletten en ander sanitair demonteert? Dan ben jij op het juiste adres bij Loodgieter Volendam.

Een installatiemonteur is verantwoordelijk voor onder andere onderhoud van (waterleidingen, riolering en verwarmingsinstallaties. Deze diensten worden is brede scala aangeboden. Vaak dienen loodgieters te beschikken over specifieke kennis en certificaten. meestal hebben loodgieters deze ook wel. Tegenwoordig bestaat de term loodgieter niet dit is een oude functiebenaming. Deze oude functiebenaming komt nog van de tijd dat loodgieters daadwerkelijk ook moesten loodgieten. Daarom wordt een loodgieter tegenwoordig een installatiemonteur genoemd. Deze functienaam is veel breder, omdat hieronder ook kan worden verstaan het installeren van verwarming en ketels. 

JCF Installatietechniek

Klant staat op nummer één 

Een installatiemonteur staat altijd klaar voor je en kan je helpen als je klusjes hebt in huis.

Als je ooit gaat verhuizen of een kapotte leiding hebt kan je een afspraak maken met Loodgieter Volendam. Zoals eerder vermeld heeft een installatiemonteur veel functies. Je kunt over alles met hem een afspraak maken. Hij zal kijken hoe jouw belangen het best kunnen worden gediend. Dus je zou bijna altijd kunnen rekenen op goed service. Ook worden in sommige bedrijven kwaliteits meetings gehouden. Hierin wordt besproken wat er beter kan en wat al goed is gegaan tijdens de installatie. Als jij niet tevreden bent met het werk dat de monteur heeft verricht zou je hem daar nog eens op kunnen aanspreken. In dit gesprek zou je kunnen aankaarten waarvan je denkt dat beter had moeten gedaan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *