De perfecte tuinhuis met veranda!

Wil jij lekker wilt buiten eten in de zomer of zelfs nog in de winter wilt buiten zitten met tegelijkertijd een opslagplaats? Dan is de tuinhuis met veranda perfect iets voor jou! met een ruime keuze aan veranda’s van hout tot aan metaal. Met dit brede assortiment kan jij de perfecte keuze maken die bij jouw tuin past.

Soorten veranda’s

Je vraagt je natuurlijk af, wat voor een veranda’s zijn er? Je kan kiezen uit hout of metaal en of je een douglas veranda wilt een tuinhuis met veranda. ook kan je natuurlijk kiezen voor een veranda aan je huis voor het geval dat je geen ruimte hebt voor een tuinhuis of een douglas veranda. Voor de veranda’s aan huis krijg je ook nog de keuze of je een geheel glazen wand wilt of dat je een normale wand wilt. met een glazen wand krijg je het voordeel dat er meer licht binnen valt.

Een metalen veranda

Met een metalen veranda heb je de keuze zoals hierboven beschreven om een geheel glazen wand te nemen. Dit zorgt voor meer lichtinval. Daarnaast krijg je de keuze of je een witte of een donkergrijze veranda wilt. Helaas is het zo dat met de metalen niet mogelijk om een tuinhuis met veranda te nemen. Dit komt omdat het met een houten veranda aan elkaar word gebouwd en dit met een metalen helaas niet kan. Wel blijft de metalen veranda langer mooi en vereist het minder schoonmaak werk.

TuinMani

Een houten veranda

Met een houten veranda is de keuze wat beperkter maar ze zijn zeker niet verkeerd. Naast dat je er geen glazen wand in kan zetten en je geen keuze krijgt uit kleuren heb je wel de optie om een tuinhuis met veranda te nemen. Dit is natuurlijk handig voor opslag van tuingereedschap of het speelgoed van je kinderen. Ook kan je in de veranda lampen gemakkelijker ophangen aangezien in hout makkelijker te boren is. Het extra voordeel is, is dat je de kabels makkelijk kan wegwerken zodat je een strak design krijgt. Daarnaast vereist een houten veranda wel wat meer schoonmaakwerk maar dat zou natuurlijk geen probleem moeten zijn. Wanneer je geen ruimte hebt voor een veranda of een met een tuinhuis kan je altijd nog kiezen voor een douglas veranda. Ook die zijn er alleen met hout maar zijn perfect voor wanneer jij te weinig ruimte hebt voor een veranda.

Soorten tuinhuizen en blokhutten

Met tuinhuizen kun je heel erg breed denken. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis met veranda of een blokhut. Verder is het verschil eigenlijk minimaal. Waar je moet aan moet denken bij een tuinhuis is een klein hok waar je eventueel speelgoed van de kinderen in kan opslaan of eventueel gereedschap. Met een blokhut kan je beter denken aan een klein huis voor in je achtertuin. Natuurlijk zijn de mogelijkheden in een blokhut klein met dat vergeleken met een huis maar wanneer jij de ruimte ervoor hebt is het zeker aan te raden. Mocht je de ruimte er niet voor hebben kan je altijd kiezen voor een tuinhuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *