Geniet optimaal van je tuin

terrasoverkapping

Door gebruik te maken van een terrasoverkapping geniet je optimaal van je tuin en de buitenlucht, je bent niet meer afhankelijk van alleen maar mooi weer om in de tuin te kunnen zitten. Tevens geeft een overkapping ook een luxe uitstraling aan je woning, je kunt naar wens je eigen overkapping samenstellen met het daktype en de kleur die je wenst. Bepaal de stijl ervan aan de hand van je woning, is je woning modern dan neem je een overkapping met een moderne uitstraling.

terrasoverkapping

Keuze uit traditioneel en modern

Gelukkig is er voor ieder soort woning een geschikt model terrasoverkapping beschikbaar, een model met een moderne look en een traditionele uitvoering. Door de keuze van aluminium voor het frame van de overkapping, is het mogelijk om grote overspanningen te maken. Geen staanders die het zicht naar de tuin belemmeren, je kunt een overkapping ruim 6 meter breed plaatsen zonder gebruik te maken van extra ondersteuning. Wil je breder dan kun je eenvoudig delen aan elkaar koppelen. 

Mooi design van hoge kwaliteit

Een terrasoverkapping is de eerste indruk van je tuin, het design van de verschillende profielen die zijn gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Breid je de overkapping uit tot een echte tuinkamer met een glazen schuifwand, kun je met vrienden en familie zomer en winter genieten van het luxe gevoel om in de tuin te kunnen zitten. Richt de tuinkamer in met mooie tropische planten, en je hebt er een echt luxe buitenruimte bij die je woning meerwaarde geeft. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *