Huis snel verkopen? Een huizen opkoper kan je helpen

Geen zorgen over het huis

Als u uw huis snel verkopen wilt kunt u dat verstandig doen door ene huizen opkoper uw huis te laten kopen zodat u in ieder geval een garantie heeft op een bedrag krijgen voor uw huis. het is al moeilijk genoeg om genoeg gegadigden te vinden voor het huis, laat staan dat niet veel mensen willen over bieden wat kan zorgen voor een vertraging in het proces van verkoop. Daarom kan een opkoper helpen bij het weghalen van de zorgen en het huis van u te kopen zodat u er zeker van bent dat het huis in ieder geval verkocht is. 

Gedateerde huizen zijn ook gewild

Het is vaak ook een veel makkelijker om een gedateerd huis aan een opkoper te verkopen. Een opkoper is vaak ook belegger en ziet kansen in een gedateerd huis waar de opkoper wellicht na verkoop weer meer voor krijgt. Vaak stoppen deze opkopers nog wat extra geld in het huis om deze te renoveren en zo een moderner huis te verkopen en hier meer voor te rijgen dan zij zelf hebben betaald. Dit kan erg fijn zijn voor mensen die gedateerde huizen bezitten omdat vaka op de reguliere markt een gedateerd huis verkopen moeizaam gaat en vaak niet het bedrag wordt geboden dat eigenlijk gevraagd wordt. En vaak is het ook niet rendabel eerst zelf te verbouwen en daarna te verkopen.

Een betrouwbaar bod

Omdat een opkoper graag het pand wilt en jij er vanaf wilt kan een opkoper vaak een eerlijk bod doen waar dan niet nog meer kosten bij komen. Op de particuliere markt zijn er een aantal onzekerheden die er niet zijn als er aan een opkoper verkocht wordt. Zo is er de bedenktijd van de kopers dat zeker een onzekerheid is voor de verkopers. Ook is er de onzekerheid van de kopers of zij wel of niet een geschikte hypotheek kunnen krijgen wat dus betekent dat het afhankelijk is van de bank of het huis verkocht gaat worden aan die kopers. Een opkoper zoals Mercari kan de koop ook niet meer ontbinden. Daardoor is het zeker dat het huis verkocht is en dat is natuurlijk wel erg fijn voor de verkopers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *