Makelaars Groningen de specialisten op de Groningse woningmark

veranda aan huis

Dat Makelaars Groningen de specialist is op het gebied van de woningmarkt in Groningen is weten inmiddels al heel wat mensen. Zij hebben al kennis gemaakt met het personeel van Makelaars Groningen. Zij hebben al ondervonden dat de makelaars, taxateurs en adviseurs garant staan voor een actieve werkwijze. Een professionele instelling, de unieke aanpak en jarenlange ervaring garandeert een zo goed mogelijk resultaat. De makelaars van Makelaardij Groningen weten als geen ander hoe ze een woning met goed resultaat kunnen verkopen of aankopen. Je kunt bij hen terecht voor de aankoop van je huis, appartement of bedrijfspand. Ook voor de verkoop van je huis, appartement of bedrijfspand ben je aan het juiste adres bij Makelaars Groningen.

Je huis verkopen met of zonder makelaar?

Je huis verkopen doe je niet elke dag en je vraagt je, als je het huis wilt verkopen, dan ook zeker af of je dit niet kunt doen zonder hulp van een makelaar. Als je weet wat de wettelijke regels zijn, tijd genoeg hebt en niet opziet tegen onderhandelen en nogal wat papierwerk dan kun je je huis verkopen zonder hulp van een makelaar. Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht, maar als je Makelaars Groningen inschakelt nemen ze je wel veel werk uit handen. Ze zijn er voor je, vanaf het moment dat je de verkoop van je huis aan hen uitbesteed tot aan het moment dat het koopcontract is ondertekend. Zo helpt Makelaars Groningen je om het huis goed in de markt te zetten en komt de makelaar op voor jouw belangen als verkoper.

De makelaars Groningen komen op voor jouw belangen

Je hoeft momenteel niet de beste verkoopstrategie te volgen om je huis verkocht te krijgen, maar je wilt er wel de beste prijs voor krijgen. De verkoopmakelaar komt voor een kennismakingsgesprek bij je thuis en heeft dan al vooronderzoek gedaan bij het Kadaster. Tijdens dit gesprek bekijkt de verkoopmakelaar de staat waarin het huis verkeert en de ligging van je huis. Je wensen worden besproken evenals de kosten die aan de verkoop verbonden zijn. Wanneer jezelf bepaalde onderdelen van de verkoop voor eigen rekening neemt kun je dat aangeven waardoor er een lagere kostprijs zal ontstaan. De makelaars en taxateurs van Makelaars Groningen weten precies wat jouw huis op dit moment waard is waardoor je samen een goede verkoopprijs kunt vaststellen. Je ontvangt een opdracht tot dienstverlening waarin je alle afspraken, voorwaarden en tarieven kunt teruglezen.

Nog wat werkzaamheden die de verkoopmakelaar uitvoert

Eerst wordt samen met jou een verkoopbedrag vastgesteld, er worden foto’s en een plattegrond gemaakt en eventueel een 3D reportage. Je ontvangt de nodige tips om je huis verkoopklaar te maken en de tekst voor verkoop wordt opgesteld. Er wordt een bord in de tuin geplaatst en je huis wordt op Funda geplaatst. Nu is het wachten op bezichtiging aanvragen. Deze zal hij met je overleggen, plannen en begeleiden. Hij ontvangt ook de biedingen en overlegt dan opnieuw met je. Ga je akkoord met een bod dan maakt de verkoopmakelaar het koopcontract op. Bij de eindinspectie en de sleuteloverdracht is de verkoopmakelaar ook aanwezig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *