Overal een geschikte ladder voor

Ladder

Of je nu de goot schoon moet maken, of je hebt een ladder nodig om de kozijnen van je woning op de eerste verdieping te schilderen. Voor ieder soort klusje, of alle werkzaamheden is er een geschikte ladder. In het assortiment van vdsteenxxl zijn er een groot aantal ladders, voor thuisgebruik maar ook voor professionele bedrijven. Thuis heb je in de meeste gevallen al voldoende aan een normale ladder, maar ook voor een dakladder, een snoeiladder of een andere soort zit je goed. 

Ladder

Voor ieder bedrijf een geschikt exemplaar

Voor een aannemersbedrijf heb je een ander soort ladder nodig, dan een bedrijf wat zich bezighoudt met appelteelt. Niet voor niets is het assortiment aan ladders zo groot, vdsteenxxl wil iedereen kunnen voorzien van een ladder waarmee je veilig kunt werken. Bij het gebruik van ladders is veiligheid het belangrijkste aspect, welke ladder je ook kiest deze voldoet altijd aan alle normen en eisen die er aan ladders worden gesteld.Op deze manier heb je niet alleen een goede maar ook veilige werkladder. 

Enkele ladder of meerdere delen

Voor zowel een enkel delige ladder, als ladders van meerdere delen kun je terecht in de webshop van vdsteenxxl. Zo kun je toch een ladder die je nodig hebt om bijvoorbeeld het dak op te gaan eenvoudig vervoeren en verplaatsen. Ook voor accessoires voor de ladders kun je uitstekend in de webshop terecht, bakjes en haken en ook andere handigheidjes kun je verkrijgen om je werk eenvoudig en optimaal uit te kunnen voeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *