Prachtige decoratie voor op de muur

muursticker

Kinderen komen op een bepaalde leeftijd dat ze ergens helemaal gek op zijn, bij het ene kind zijn dit prinsessen en bij het andere kind raceauto’s. Wat is er nu leuker dan met een muursticker een prachtige decoratie te maken in de kinderkamer, het leukste is dat je deze nog helemaal zelf kunt maken bij plakhetzelf.nl. Wat je ook leuk vindt je bent er vrij in om afbeeldingen toe te voegen bij de online ontwerper, op deze manier maak je die schitterende kinderkamer.

muursticker

Maak je kantoor ook weer leuk

Hoe leuker de werkplek is des te beter voelen mensen zich er, een saai kantoor met alleen witte muren maakt de sfeer er nu niet beter op. Door gebruik te maken van een muursticker kun je dit al veranderen, een leuke breek op de muur met een plakstrip maakt al een wereld van verschil. Naar wens kun je deze strook zakelijk houden met bijvoorbeeld het logo en de naam van het bedrijf, maar kies je voor leuke kleuren en afbeeldingen dan vrolijk je de werkplek echt op.

Sticker voor de buitengevel

Is je bedrijf gevestigd in een omgeving waar je er echt uit moet springen, met een muursticker aan de gevel of op de loods val je pas echt op. Hierbij kun je precies de uiting geven aan de buitenwereld die je wenst, het is zelfs mogelijk je product op de sticker aan te laten brengen. Op deze manier weet iedereen direct wat je aan te bieden hebt aan product of dienst, ontwerp je eigen unieke sticker voor op de muur bij plakhetzelf.nl. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *