Rolcontainer huren bij Maton Groep

container

Maton Groep is een bedrijf dat onder andere is gespecialiseerd in het inzamelen en recyclen van afval, maar ook in containerservice. Hieronder vallen haak-, portaal- en rolcontainers. Als je op zoek bent naar rolcontainers, beschikken zij over verschillende varianten. Er zijn zowel kunststof als stalen rolcontainers. Hierin kun je vervolgens al jouw (bedrijfs)afval deponeren.

container

Soort afval

Als het gaat om de inhoud van de rolcontainers, zit er qua prijs verschil in het formaat van de container. Daarnaast is niet elke container geschikt voor elk soort afval. Bedrijfsafval, papier en folie kunnen in elke container worden gedeponeerd. Glas kan echter alleen worden weggegooid in kunststof containers van 240 of 660 liter.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een rolcontainer huren bij Maton Groep hangen van een aantal zaken af. Natuurlijk is het formaat van de container daarin erg belangrijk. Daarnaast hanteert het bedrijf diverse regioprijzen. Zo betaal je nooit te veel voor jouw container, afhankelijk van de ligging van jouw bedrijf. In de omgeving van Waalwijk betaal je bijvoorbeeld een andere prijs dan voor de omgeving van Loon op Zand.

Wil je graag wat meer specificaties over de prijs van het huren van een rolcontainer? Je kunt via de website eenvoudig een offerte aanvragen. Dit gebeurt natuurlijk geheel vrijblijvend en specifiek voor jouw situatie om jou de eerlijkste prijs te kunnen bieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *