Vakantiebestemmingen dit jaar

Zo langzamerhand wordt het zomer en jij weet nog steeds niet waar je naartoe wilt deze zomer. Er zijn zoveel plekken te ontdekken en jij hebt de helft waarschijnlijk nog niet eens gezien. Toch hou je het liefst alles simpel en wil je niet al te ver reizen. Je wilt een tropisch gevoel, maar wilt geen palmboom kopen. Hij wilt warme wind voelen En aan de cocktails zitten zonder stress en gezeur aan je hoofd. Als jij geen idee hebt waar je heen wilt heb ik twee leuke plaatsen waar je uit kunt kiezen.

Frankrijk

Frankrijk is een leuk land waar je heen kunt en niet erg ver is van Nederland. Je kunt er naartoe met de auto, trein of het vliegtuig. Wil jij een lange reis maken, dan is het echt aan te raden om met de auto te gaan, omdat je onderweg veel ziet en veel meemaakt. Frankrijk staat bekend om de Eiffeltoren in Parijs waar jij ook naartoe kunt.Parijs is erg mooi en er is veel te doen. Daarnaast is het leuk om te communiceren met mensen waarvan jij de taal niet spreekt. Leuke campings hebben ook een leuke uitstraling en palmbomen die er voor zorgen dat je een palmboom wil kopen.

Spanje

In Spanje zijn er veel leuke campings te vinden voor zowel jongeren als ouderen. Zulke campings bevatten allerlei activiteiten en planningen voor in de avond, zoals avondshows. Bij elke camping Is er iets te vinden dat een tropisch gevoel geeft tijdens elke vakantie. Sommige campings hebben zelfs de camping vast aan het strand en daarbij een zwembad voor jong en oud. Je kunt het dan van tevoren boeken en plannen afhankelijk van hoe je reist. Een vakantie plannen is niet moeilijk.Je kunt vragen aan vrienden of familieleden of ze jou kunnen helpen bij het boeken van een hotel of camping. Jou wens ik nog veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *