Waarom kiezen voor elektrische raamdecoratie?

Wanneer je nieuwe raamdecoratie gaat kopen denk je waarschijnlijk eerst na over de mate van transparantie, de kleur en wat voor soort het moet worden. Maar het is ook belangrijk om er over na te denken of je elektrische raamdecoratie wilt. Elektrische raamdecoratie is namelijk meer dan alleen gemak, heet heeft meerdere voordelen die je hieronder kunt lezen.

Gemak

Elektrische raamdecoratie is het toppunt van gemak, je kunt lekker vanuit je stoel of bed je gordijnen open doen en sluiten. Het kost je dus totaal geen moeite en het is lekker makkelijk.

Smart HUB

Elektrische raamdecoratie kun je op verschillende manieren bedienen, namelijk via: 

  • Wandschakelaar
  • Afstandsbediening
  • Smart home hub

De laatste optie is ook te koppelen met je telefoon, hierdoor kun je dus overal en altijd de raamdecoratie bedienen.

Geen slijtage

Bij het gebruik van elektrische raamdecoratie is het niet mogelijk om het verkeerd te gebruiken, op deze manier is het dus niet mogelijk om slijtage te krijgen. Dit betekent dat je raamdecoratie langer mooi blijft en goed blijft functioneren. Dit is natuurlijk precies wat je wilt.

Veilig huis met elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie verhoogt de veiligheid in en rond het huis. Dit klinkt in het eerste geval misschien een beetje raar, maar dat is het niet. De elektrische raamdecoratie heeft ten eerste geen koorden die gevaarlijk kunnen zijn voor kinderen. Wat nog beter is, je kunt de raamdecoratie op een afstand bedienen. Dus als je op vakantie bent kun je vanaf afstand gewoon je gordijnen open en dicht doen. Zo weten inbrekers nooit dat je weg bent.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in elektrische raamdecoratie of ben je op zoek naar meer informatie? bij Somfy.nl kun je verschillende soorten elektrische raamdecoratie uitzoeken. Ze hebben zelfs een Elektrische zonwering van Somfy. Bij Somfy zijn ze gespecialiseerd in o.a. elektrisch raamdecoratie, dus ze kunnen jouw precies helpen met wat je zoekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *