Wat zijn de mogelijkheden van stalen deuren in jouw woning

Er zijn veel verschillende soorten stalen deuren, welke er allemaal weer even luxe en tijdloos uitzien. Naast deze twee voordelen, is het daarnaast ook nog eens een zeer kwalitatieve deur. Je kan stalen deuren hebben als een normale scharnierdeur, maar ook als bijvoorbeeld een stalen schuifdeur. Zo’n schuifdeur kan je gebruiken als deur naar de tuin, maar je kan het ook gebruiken om juist meer sfeer in je huis aan te brengen en het als een tussendeur inzetten voor bijvoorbeeld een kamer en suite. Eén van de meer bekende bedrijven waar je voor dit soort deuren kan kijken is het bedrijf De Rooy Steel Doors.

Voordelen van een stalen schuifdeur

Deze stalen deuren hebben aardig wat voordelen wanneer je ze aanbrengt in je huis of bedrijf. Zo zijn stalen deuren namelijk een grote eyecatcher en staat het prachtig in zowel iedere kamer. Naast dat het stijlelement mooi is, is het ook zeer ruimtebesparend. Je hebt namelijk de optie om de deuren in bijvoorbeeld uw muur te laten schuiven, zodat ze volledig aan het zicht onttrokken worden. Maar je kan ook bijvoorbeeld de deur zo laten monteren dat wanneer je hem opzij schuift, deze voor de muur terecht komt en als het ware als een soort kunstwerk is opgehangen. Daarnaast is het ook mogelijk om de deur helemaal zelf te ontwerpen met waar je de vlakken wil hebben, wat ervoor zorgt dat de deur volledig uniek is en helemaal naar jouw wens.

Duurzaamheid

Stalen deuren zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook nog eens duurzaam. De deuren zullen namelijk volledig worden gepoedercoat, wat zorgt voor een goede conservering. Met het poedercoaten wordt ook de uiteindelijke kleur van het staal bepaald en het zorgt ervoor dat de deuren een stuk duurzamer zijn dan wanneer je het gewoon zou verven. De poedercoating is namelijk ook een beschermende laag waardoor de deuren een stuk langer mee kunnen gaan. Niet alleen is het poedercoaten zelf duurzaam, het proces waarin het gedaan wordt is ook duurzaam. Zo worden resten bijvoorbeeld opnieuw gebruikt en zal het milieu weinig belast worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *